Tisdag - fredag 07-10/10/2008

Under den senaste veckan har det inte kommit ut så mycket nytt här på bloggen, men det beror inte på att arbetet har stått stilla eller liknande. Snarare tvärt om. Under den senaste veckan har vi jobbat mycket hårt och gjort klart vår pilotfilm som ska presenteras imorgon, måndag, i dunder! Nedan följer lite mer information om vad som skett under veckan:

Tisdag
Vi var ute i Krokek för att spela in kompletternde material till det som vi spelade in då vi var där den första gången. I det stora hela gick det mesta bra, men tyvärr fick vi "stressa" lite mot slutet då våra batterier tog slut överrsakande fart. Så nästa gång när vi ska ut och filma utomhus ska vi se till att låna ett extra batteri för säkerhets skull.

Onsdag
Under onsdagen loggade vi allt material och strukturerade upp alla klippen i olika mappar. Sedan började vi grovklippa lite.

Torsdag + fredag
Under torsdagen och fredagen gjorde vi färdigt grovklippningen, för att sedan börja "finpilla" lite med materialet. Vi hann inte riktigt göra i ordning allting såsom det ska se ut i den slutgiltiga filmen, men det mesta stämmer åtimnstone överens, så det vi kan visa upp imorgon kommer att se ut på ungefär samma sätt senare.

Kommentarer
Postat av: IK

När kommer en dokumentär om IK då?

2008-10-15 @ 19:13:37
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/
Postat av: IK

När kommer en dokumentär om IK då?

2008-10-15 @ 19:15:40
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0